Herken jij jezelf hierin?

▪️  Je vindt het lastig om echt te ontspannen. Van even lekker niksen word je juist onrustig.

▪️  Je ervaart veel stress en wilt een burn out voorkomen of hier van herstellen.

▪️  Voor de buitenwereld heb je het goed voor elkaar, maar toch voelt dat voor jou niet zo. 

▪️  Wanneer je met anderen samen bent, maak je je vooral druk over wat zij graag willen. Je eigen behoefte cijfer je weg.

▪️  Je beredeneert het liefst alles vanuit je hoofd. Een keuze vanuit je gevoel maken vind je lastig. 

▪️  Je leeft vanuit angst, ook al heb je dat misschien zelf niet eens door. Je piekert veel, denkt vanuit tekort en houdt graag de controle vast. 

▪️  Achteraf besef je dat je misschien iets te heftig hebt gereageerd en je snapt niet zo goed waar die heftige emoties vandaan komen

▪️  Je bent erg perfectionistisch en stelt vaak dingen uit (je verwacht het misschien niet, maar die twee kenmerken gaan vaak hand in hand)

En zou je je graag zo willen

voelen

Stel je eens voor… je ervaart meer rust, flow en energie.

Je ontspant op een kwalitatieve manier. Je weet precies welke activiteiten jou échte rust geven! 

Je kunt opmerkingen van anderen vanaf een afstand bekijken en daardoor ook adequaat reageren. Liefdevoller, maar je geeft wel duidelijke grenzen aan. De connecties met de mensen om je heen worden dieper.

Je geeft emoties de ruimte en luistert veel beter naar je lichaam. Je staat in contact met je intuïtie, en durft daar ook écht naar te luisteren en handelen.

Je ervaart meer zelfliefde. Je durft voor jezelf te kiezen. Je start met dingen die je eigenlijk al een hele tijd graag wilde doen. Je doet de dingen waar JIJ echt blij van wordt.

ik vertel je graag meer over mijn

werkwijze

1. Meer rust  →  2. beperkende overtuigingen → 3. intuïtie

Het coaching traject bestaat uit drie onderdelen, namelijk: meer rust, het aanpakken van beperkende overtuigingen en je intuïtie leren herkennen.

Stap 1 gaat over meer kwalitatieve rust. Dat is belangrijk voor het herstel van je lichaam en brein, maar ook een voorwaarde voordat we naar stap 2 en 3 gaan. Vanuit deze rust wordt het mogelijk om je gedachten te observeren en de onderliggende beperkende overtuigingen (stap 2) te ontdekken en aan te pakken. Bovendien zorgt de innerlijke rust en het opruimen van de beperkende overtuigingen voor een dieper contact met je intuïtie. Langzaam maar zeker zul je zien dat het steeds makkelijker wordt om naar je intuïtie te luisteren en je er ook naar durft te handelen (stap 3). Geloof me, ook jij kunt dit!

Ik geloof er namelijk in dat jij veel meer kunt dan je denkt en laat jou daarom zelf tot oplossingen komen (waar nodig denk ik natuurlijk met je mee). Zo word je niet afhankelijk van mij en kun je ook na de coaching de dingen die je hebt geleerd zelf toepassen.

 

Genoeg ruimte voor dingen die omhoog komen

Buiten dit stappenplan werk ik zelf ook graag op intuïtie. Tijdens een sessie laat ik genoeg ruimte voor onderwerpen die in het moment omhoog komen. Ik geloof er namelijk in dat altijd omhoog komt, wat er in dat moment omhoog mag komen.

 

Praktische zaken en hulp tussendoor

Een sessie duurt 1,5 uur en vindt normaal gesproken 1x per twee weken plaats. Tijdens de sessie stellen we acties op waar je in de periode tussen de sessies aan werkt. Tussendoor ben ik via Whatsapp beschikbaar om je vragen te beantwoorden of om je te helpen als je tegen bepaalde problemen aan loopt. Alle sessies zullen op dit moment online via Zoom of een andere videobeldienst naar voorkeur plaatsvinden.

 

Wetenschappelijke achtergrond gecombineerd met eigen ervaring

In mijn coaching combineer ik mijn wetenschappelijke achtergrond (opleiding gezondheidswetenschappen, richting geestelijke gezondheidszorg), de ervaringen en lessen die ik tijdens mijn eigen burn out heb geleerd en mijn grote liefde voor zelfontwikkeling. 

 

zijn wij een goede

match

Om het meeste uit deze coaching te halen is het belangrijk dat er een goede match tussen ons is. 

wel voor jou:

✔️  Een gevoel in je roept dat je dit moet gaan doen. (ook al is het nog maar klein en wordt het overstemd door je gedachten)

✔️  Je wilt dat er nu echt iets gaat veranderen. Je durft in de spiegel te kijken en neemt daarin ook je verantwoordelijkheid. 

✔️  Je bent bereid om echte stappen te gaan zetten en daar ook energie en tijd in te steken.

✔️ Je voelt dat het tijd is voor meer rust, liefde, flow in je leven. 

niet voor jou:

✖️  Je vind je leven wel prima zo en je bent niet van plan om dingen te gaan veranderen. 

✖️  Je vind het je tijd en het geld niet waard.

✖️  Je wilt dat iemand voor jou met oplossingen komt.

Lieve woorden

Lieve woorden

Lieve woorden

Klik op de bolletjes of swipe naar links of rechts om naar de volgende review te gaan

Gratis mini sessie

Weet je nog niet helemaal zeker of dit coachingtraject iets voor je is? Geen probleem, daar is deze gratis mini sessie voor! Tijdens deze kennismaking van 30 minuten kun jij je verhaal kwijt, leg ik mijn werkwijze uit en bekijken we samen of ik je verder kan helpen!

De mini sessie vindt online via zoom plaats. Boek jouw mini sessie eenvoudig hieronder.

Let op: Ik werk op basis van first come first serve. Op het moment dat iemand het officiële coaching traject boekt is het plekje vergeven. Het kan dus voorkomen dat tegen de tijd dat je mini sessie plaats vindt het traject al vol zit.