Hi, leuk dat je er bent! Ik vertel je over mijn eigen ervaring en waarom ik als life coach zoveel mogelijk mensen wil helpen. Oh en nog een paar luchtige weetjes over mij! (:

Liefs,

Yvette

Van voor de buitenwereld perfect leven, naar zware

burn out

Voor de buitenwereld zag mijn leventje er vrij perfect uit. Mijn werk als fotografe (van je hobby je baan maken, wie wil dat nou niet?), allemaal leuke reizen, gezellige vriendinnen en een lieve knappe vriend.

Wat de buitenwereld alleen niet zag en ik zelf op dat moment ook niet helemaal doorhad, waren mijn onzekerheden en hoe hard ik voor mijzelf was.

In mei 2019 stortte ik in, maar zelfs toen bleef ik hard voor mezelf. Ik dacht dat ik me aanstelde en kon niet geloven dat ik in een burn out was geraakt. Ik vond het zó lastig om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Dit zorgde ervoor dat ik mezelf, ook al was ik tot bijna niets meer in staat, toch nog pushte om door te gaan. Een half jaar later bereikte ik mijn echte dieptepunt en trok mijn lichaam keihard aan de rem. De stress gierde door mijn lijf. Ik kreeg geen hap meer door mijn keel. Mijn energie was compleet op, ik kon met moeite van het bed naar de wc lopen.

Dat was voor mij het omkeerpunt, dit moest anders. Ik moest naar mijn lichaam gaan luisteren.Langzaam maar zeker leerde ik de signalen herkennen, kreeg ik inzicht in mijn gedachten en gunde ik mijzelf eindelijk die rust waar mijn lichaam al zo lang naar vroeg. 

Previous
Next

dankbaar

dat ik zoveel heb geleerd

Tijdens deze moeilijke periode had ik nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar: ik ben heel dankbaar voor mijn burn out en alle lessen die ik ervan geleerd heb. 

Maar het was zwaar. De donkere kant is iets wat ik niemand gun, de lessen daar in tegen wel. Daarom is het nu mijn missie om deze lessen door te geven. Om te zorgen dat jij die burn out niet hoeft mee te maken of je daarin te helpen herstellen. Dat je in je eigen kracht mag gaan staan, jezelf die rust mag gunnen. Zodat je niet door beperkende overtuigingen laat tegenhouden en mag luisteren naar wat je intuïtie je te vertellen heeft.

nog wat luchtige

weetjes

Ik hou van de natuur! Voor mij is dit de plek waar ik weer heerlijk kan opladen. Ook de reden waarom er zoveel planten in ons interieur te vinden zijn.

Reizen maakt me intens blij. Deels om de prachtige natuur over de hele wereld te zien, maar ook om te leren van andere culturen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat onze westerse cultuur niet de perfecte manier is, maar dat we juist ook heel veel van andere culturen kunnen en mogen leren.

Sinds kort heb ik een oude passie weer opgepakt en ben ik weer vaak bij de paarden te vinden. Voor mij de plek om mijn hoofd helemaal tot rust te laten komen.

Ik lees zo’n 10 verschillende boeken door elkaar heen (lang leve mijn e-reader). Ik vind ontzettend veel verschillende dingen interessant en ik lees graag waar ik op dat moment behoefte aan heb.

Spiritualiteit heeft sinds mijn burn out steeds meer mijn interesse gewekt. Thuis liggen redelijk wat stenen hun werk te doen en ook houd ik de stand van de maan in de gaten.

Ik word heel gelukkig van diepgaande gesprekken. Lekker filosoferen over van alles en nog wat!

Een van die onderwerpen waar ik uren over kan filosoferen is idealisme. Ik heb allemaal (misschien te naïeve) ideeën over hoe de wereld een stukje liefdevoller mag worden. Maar verandering begint bij jezelf! En ik hoop dat ik met mijn coaching ook een steentje mag bijdragen.